Стационарни компресори

Качествени компресори и поддръжка от фирма Просол!

Намерете най-подходящия, като мощност, дебит, обем на ресивъра, налягане и размери компресор в продуктовото портфолио на фирма Просол.

Консултирайте се с нашите професионалисти за това кой от предлаганите модели компресори ще е най-подходящ за вас. Ако сгрешите при избора, ще навредите на собствения си бизнес. Разходите ви за електричество ще скочат драстично поради неправилно изчисление на избраните компресори. Спестете си подобни ненужни разходи, като се доверите на нашите специалисти.

Ние сме професионалисти, с доказан опит в сферата на търговията с компресори, електроинструменти, лека строителна техника, заваръчно и автосервизно оборудване. При нас ще намерите както нови модели, така и употребявана техника. Понеже знаем колкото е важно вашият инструмент или уред да работи качествено и прецизно, предлагаме гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване за всички наши продукти.

Свържете се с екипа на Просол и купете качествени компресори, на чиито професионална поддръжка разчитате и след изтичане на гаранционният срок!

has been added to your cart:
Checkout