Лека строителна техника

Най-добрата строителна техника от Просол!

Предлагаме ви професионална лека строителна техника на световноизвестни марки. Разгледайте инструментите и уредите, които са включени в нашето портфолио. Ще откриете различни видове строителна техника – трамбовка – подходяща за компактиране на пясък и земя; по-малки и по-големи виброплочи, професионални реверсивни виброплочи, валяци, багери и много други.

Строителната техника, която ще намерите в Просол, е модерна. Има множество функции, удължаващи експлоатационния й живот и различни допълнения, осигуряващи безопасността на човека, който работи с нея.

Екипът ни с удоволствие ще ви консултира при избора на подходящата строителна техника и ще ви запознае с допълнителната поддръжка, която предлагаме – разполагаме с гаранционен и извънгаранционен сервиз и с мобилни сервизвни екипи, които могат да решат евентуален проблем бързо и ефективно, независимо в коя точка на страната се намирате. Ние знам, че всяко забавяне ви носи загуби.

Поръчайте вашата строителна техника от Просол! Това ви гарантира спокойна работа за дълги години напред. Доверете се на нашия опит!

has been added to your cart:
Checkout