Електроинструменти

Лесни за употреба, компактни и ефективни електроинструменти от Просол!

Независимо дали се занимавате професионално със строителна и ремонтна дейност или искате да имате пълен комплект електроинструменти у дома, за да можете да се справяте сами с малките и по-големи повреди, проверете какво ви предлага Просол!

Ножица за универсално приложение, професионална акумулаторна права шлифовъчна машина, ударен гайковерт с гъвкава акумулаторна система, ъглошлайф, най-малкият професионален универсален трион. Нашите електроинструменти са компактни, ефективни, мощни и с различни допълнителни екстри. Сигурни сме, че ще намерите всичко, което ви трябва. Ако се колебаете между два винтоверта например – с близки характеристики и произведени от световноизвестни фирми – консултирайте се с някой от членовете на екипа на Просол! Ние с удоволствие ще ви помогнем за избора на електроинструменти.

Освен уреди с високо качество, ние често предлагаме на клиентите си специални оферти с удължена гаранция и осигуряваме професионален гаранционен и извънгаранционен сервиз. За нас е важно вашите електроинструменти за ремонт да са винаги в изправност.

Поръчайте от нашият онлайн магазин

has been added to your cart:
Checkout