За нас

PROSOL

„Просол“ ООД е компания с предмет на дейност търговия с едра и дребна строителна техника и механизация, професионални електроинструменти, автосервизно оборудване, гаранционен и извънгаранционен сервиз.
„Просол“ ООД е ексклузивен представител за България на редица реномирани производители на строителна техника – KUBOTA Construction Machinery (мини- и миди-бегери, компактни челни товарачи, компактни телескопични товарачи), HAULOTTE (самоходни платформи), ASTEC (трошачно-пресевни машини), EPIROC (хидравлични чукове), DIECI (телескопични товарачи – ротационни и конвенционални), TURBOSOL (техника за мазилки и замазки), FILAMOS (торкрет-машини) и много други.

Просол ООД е динамично развиваща се компания, създадени от професионалисти в бранша. Дългогодишната ни работа ни наложи като търсен и коректен партньор. Нашето име е символ на безкомпромисно качество и бързина на обслужване. Ние притежаваме новаторски нюх, можем да ви предложим множество идеи и решения за вашите персонални нужди. Мисията на Просол е свързана с предлагането на ефективни и икономични решения спрямо вашите индивидуални нужди.

Опитът ни до момента изгради индивидуален стил на работа, като ние не спираме да се развиваме и да трупаме опит в различни направления. Ние искаме, Вие нашите клиенти да получите най- доброто! Нарастващото доверие на клиентите е най-доброто доказателство за професионализма ни при изпълнението на предлаганите от нас услуги. Фирмата не просто гради своята репутация, тя осигурява Вашата! На своите партньори, Просол ООД предлага знания, опит и коректно сътрудничество в реализирането на поетите ангажименти. Стратегията ни за развитие е свързана със стремежа ни към заемане на лидерска позиция в България в предлагането на качествени строителни машини и инструменти. Ние желаем да затвърдим отношенията си със своите клиенти, поддържайки дългосрочно партньорство с тях. Ние искаме нашият екип да не спира развитието си, да работи с желание и мотивация за постигане на високи резултати.

Качествено и в срок изпълняваме поетите ангажименти. Ние се отзоваваме винаги, когато клиентът има проблем – давайки детайлно решение, за бързо справяне с възникналата ситуация.

Ние се стремим да ви предлагаме практични решения, спрямо нуждите Ви. За нас Вашето мнение е от изключително значение, защото то подобрява нашата работа, както и качеството на продуктите и услугите, които Ви предлагаме.

За осигуряване на най-доброто и бързо обслужване, фирмата разполага с мобилни сервизни екипи, и може да осъществи ремонтна дейност навсякъде в страната. Екипът е съставен от рутинирани специалисти, с опит в своята сфера от минимум 5 години, като средната възраст на служителите е 35 години. За всички предлагани услуги, фирмата предлага гаранция за извършената работа, както и за вложените в ремонтните дейности – резервни части и консумативи.

Нашите партньори