Кои сме ние

Фирма „Просол” ООД е основана през 2009 година с предмет на дейност търговия с едра и дребна строителна техника и механизация, електроинструменти, автосервизно оборудване,кариерна техника, индустриално оборудване, гаранционен и извънгаранционен сервиз.

Мисия

Просол ООД е динамично развиваща се компания, създадени от професионалисти в бранша. Дългогодишната ни работа ни наложи като търсен и коректен партньор. Нашето име е символ на безкомпромисно качество и бързина на обслужване. Ние притежаваме новаторски нюх, можем да ви предложим множество идеи и решения за вашите персонални нужди.  Мисията на Просол е свързана с предлагането на ефективни и икономични решения спрямо вашите индивидуални нужди.

Стратегия

Опита ни до момента изгради индивидуален стил на работа, като ние не спираме да се развиваме и да трупаме опит в различни направления. Ние искаме, Вие нашите клиенти да получите най- доброто! Нарастващото доверие на клиентите е най-доброто доказателство за професионализма ни при изпълнението на предлаганите от нас услуги. Фирмата не просто гради своята репутация, тя осигурява Вашата! На своите партньори, Просол ООД предлага знания, опит и коректно сътрудничество в реализирането на поетите ангажименти. Стратегията ни за развитие е свързана със стремежът ни към заемане на лидерска позиция в България в предлагането на качествени строителни машини и инструменти. Ние желаем да затвърдим отношенията си със своите клиенти, поддържайки дългосрочно партньорство с тях. Ние искаме нашия екип да не спира развитието си, да работи с желание и мотивация за постигане на високи резултати.

Коректност и отговорност

Качествено и в срок изпълняваме поетите ангажименти. Ние се отзоваваме винаги, когато  клиента има проблем- давайки детайлно решение, за бързо справяне с възникналата ситуация.

Вашето мнение е важно за развитието ни

Ние се стремим да ви предлагаме практични решения, спрямо нуждите ви. За нас Вашето мнение е от изключително значение, защото то подобрява нашата работа, както и качеството на продуктите и услугите, които ви предлагаме.

Сервиз

За осигуряване на най-доброто и бързо обслужване, фирмата разполага с мобилни сервизни екипи, и може да осъществи ремонтна дейност навсякъде в страната. Екипът е съставен от рутинирани специалисти, с опит в своята сфера от минимум 5 години, като средната възраст на служителите е 35 години. За всички предлагани услуги, фирмата предлага гаранция за извършената работа, както и за вложените в ремонтните дейности- резервни части и консумативи.

Ценова политика

Освен цената на услугите, търговската политика на компанията, включва балансирана и съобразена с реалностите на пазара ценова политика, свързана с цените на всички предлагани от нас продукти, както и на резервните части за тях.