КОМПРЕСОРИ

Качествени компресори и поддръжка от фирма Просол!

Намерете най-подходящия, като мощност, дебит, обем на ресивъра, налягане и размери компресор в продуктовото портфолио на фирма Просол.

Консултирайте се с нашите професионалисти за това кой от предлаганите модели компресори ще е най-подходящ за вас. Ако сгрешите при избора, ще навредите на собствения си бизнес. Разходите ви за електричество ще скочат драстично поради неправилно изчисление на избраните компресори. Спестете си подобни ненужни разходи, като се доверите на нашите специалисти.

Ние сме професионалисти, с доказан опит в сферата на търговията с компресори, електроинструменти, лека строителна техника, заваръчно и автосервизно оборудване. При нас ще намерите както нови модели, така и употребявана техника. Понеже знаем колкото е важно вашият инструмент или уред да работи качествено и прецизно, предлагаме гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване за всички наши продукти.

Свържете се с екипа на Просол и купете качествени компресори, на чиито професионална поддръжка разчитате и след изтичане на гаранционният срок!

снимка на Бутален компресор Balma 24
Бутален компресор Balma 24
снимка на Бутален компресор Balma 50
Бутален компресор Balma 50
снимка на Бутален компресор Balma 100
Бутален компресор Balma 100
снимка на Бутален компресор Balma 150
Бутален компресор Balma 150
снимка на Бутален компресор Balma 200
Бутален компресор Balma 200
снимка на Бутален компресор Balma 270
Бутален компресор Balma 270
снимка на Бутален компресор Balma 500
Бутален компресор Balma 500
снимка на Бутален компресор Balma 500/NS59S
Бутален компресор Balma 500/NS59S
Web Statistics