За нас

„ПРОСОЛ“ ООД

Кои сме ние?
„Просол“ ООД е компания с предмет на дейност търговия с едра и дребна строителна техника и механизация, професионални електроинструменти, автосервизно оборудване, гаранционен и извънгаранционен сервиз.
„Просол“ ООД е ексклузивен представител за България на редица реномирани производители на строителна техника – KUBOTA Construction Machinery (мини- и миди-бегери, компактни челни товарачи, компактни телескопични товарачи), HAULOTTE (самоходни платформи, телескопични товарачи), ASTEC (трошачно-пресевни машини), ATLAS COPCO (мобилни винтови компресори и дизелови генератори), EPIROC (хидравлични чукове),  DIECI (ротационни телескопични товарачи), TURBOSOL (техника за мазилки и замазки), FILAMOS (торкрет-машини) и много други.

Стратегия
„Просол“ ООД е динамично развиваща се компания, чиято успешна дейност на пазара я налага като търсен и коректен партньор и превръща името й в символ на качество, бързина и новаторски подход. Дружеството съумя да изгради собствен стил на работа и с натрупването на опит непрекъснато го развива. Стремежът е крайният продукт, носещ марката „Просол“, да е перфектен. Нарастващото доверие на клиентите е най-доброто доказателство за професионализма ни в изпълнение на договореностите между страните. Фирмата не просто гради своята репутация, тя осигурява Вашата. На своите партньори „Просол“ ООД предлага знания, опит и коректно сътрудничество в реализирането на поетите ангажименти.

Сервиз
С цел осигуряване на висококачествено сервизно обслужване и бърза реакция, компанията разполага с мобилни сервизни екипи и 12 напълно оборудвани специализирани сервизни автомобила и сме в състояние да осъществим обслужване или ремонт навсякъде в страната, на място при клиента. Сервизният ни екип е съставен от висококвалифицирани специалисти, притежаващи голям опит в сервизирането на строителна техника и професионално оборудване. „Просол“ ООД разполага с 9 офиса в страната (София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Сливен и Благоевград), във всеки от които клиентите ни могат да заявят сервизна услуга или да поръчат резервни части за своите машини. За всички предлагани услуги фирмата предлага гаранция за извършената работа, както и за вложените в ремонтa резервни части и консумативи.

Ценова политика
Нашият стремеж е да осигурим за бизнеса Ви високо качество на най-добра цена. Компанията ни прилага балансирана и съобразена с реалностите на пазара ценова политика относно предлаганите продукти, както и резервните части за тях и сервизните ни услуги. Каквато и техника да Ви е необходима, или резервни части и сервизни услуги, потърсете ни за оферта – екипът на „Просол“ ООД с удоволствие ще Ви изготви предложение с най-добри търговски условия.